Tuinontwerp bij woning

Strakke tuin ontwerp

Een strakke tuin heeft een natuurlijke en moderne uitstraling met strakke lijnen. De mogelijkheden voor een strakke tuin zijn onbeperkt. Door gebruik te maken van grote tegels, grind en plantenbakken met strakke lijnen wordt de ideale plek gecreërd om tot rust te komen. Een tuin met moderne vijver, grind en een strak gazon brengt de natuur in uw tuin.

Onze passie is het creëren van unieke tuinen. Een mooie tuin begint met een goed doordacht ontwerp. In de perfecte tuin worden allerlei contrasten toegepast, rechte lijnen met natuurlijke vormen, gladde materialen met een ruw en natuurlijke uitstaling. We ontwerpen een prachtige rust ruimte, daarbij natuurlijk rekening houdend met uw wensen.

Voor meer informatie kunt u verder lezen op onze hoofdpagina.

Bent u opzoek naar een stadstuin ontwerp? Maak dan een verblijvende afspraak om uw wens te bespreken.

Maak een afspraak
Strakke tuin met tuinhuis
Stadstuin bestrating
Strakke tuin met vijver

Tuinontwerp

Een tuinontwerp dat bij uw wensen aansluit? Dan bent u bij Buitengewoon Tuinbureau op de juiste plek! Wij gaan graag met u in gesprek zodat wij uw specifieke tuinwensen kunnen verwerken om tot uw droomontwerp te komen.

Maak een afspraak

Werkwijze

Om een goed beeld van de kosten van een tuinontwerp te krijgen kunt u een prijsopgave opvragen, zo komt u niet voor verassingen te staan. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken we graag een afspraak voor het eerste gesprek. Dit gesprek kan plaats vinden op locatie of u kunt bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder over Buitengewoon Tuinbureau.

Tuinontwerp moderne tuin

Voorlopig ontwerp

Wij bespreken uw wensen tijdens het kennismakingsgesprek. In het voorlopig ontwerp worden uw wensen vertaald in een ontwerp. Het voorlopig ontwerp is geen schets maar een vrij gedetaileerd ontwerp. Om een zo goed mogelijk beeld de creëren presenteren we dit ontwerp in 3D.

Definitief ontwerp

Het voorlopig ontwerp wordt definitief als beide partijen 100% tevreden zijn! In het definitieve ontwerp zijn eventuele aanpassingen, die aan de hand van het voorlopig ontwerp naar boven zijn gekomen, verwerkt. Er word een definitieve materiaalkeuze gemaakt en u ontvangt zowel de materialen lijst als het ontwerp.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan bestaat uit een overzichtelijk schema met elke plantgroep afzonderlijk genummerd met de informatie over de desbetreffende plantgroep. In het beplantingsplan kunt u bijvoorbeeld de bloeitijd en hoogte samen met een foto terugvinden.

Facturering

Nadat we het voorlopig ontwerp met u doorgesproken hebben sturen wij een factuur van het ontwerp. Nadat tot betaling is overgegaan wordt het definitief ontwerp gepresenteerd.

Materiaal

Naast het ontwerpen van uw tuin of project kunnen wij ook de materialen aaleveren die nodig zijn voor uw tuinontwerp of project. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan contact met ons op, wij praten graag verder met u over de mogelijkheden!

Particulier & zakelijk

Wij verzorgen wensen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Zo kunnen we voor particulieren het ontwerp opstellen naar uw wens maar ook de materialen leveren zodat u zelf, of de door u gekozen hovenier, het ontwerp kan realiseren. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een hoveniersbedrijf met expertise die het gemaakte ontwerp realiseert conform het ontwerp en uw wensen.


Bent u een ondernemer en bent u opzoek naar een tuinontwerper? Wij bespreken graag de mogelijkheden om samen te werken op het gebied van ontwerpen voor uw project.

Maak een afspraak
Tuinontwerp bij woning

Uitvoering &
projectbegeleiding

Naast het ontwerpen van uw tuin of project kunnen wij ook helpen met het uitbesteden van de opdracht, toezicht houden op het werk of het leveren van de materialen.


Als het definitieve ontwerp helemaal klaar is kan er overgegaan worden tot het selecteren van een hoveniersbedrijf. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Een aantal bedrijven hebben wij exlusief voor u geslecteerd waar we vaak mee samenwerken. Deze bedrijven werken met vakkundig en gediplomeerd personeel, zodat uw tuin volgens plan en naar uw wens ingericht word. Deze stellen wij graag aan u voor.


Tijdens de uitbesteding van de opdracht helpen wij u graag met het selecteren van de beste aanbieder waarbij we waarborging van kwaliteit en zekerheid belangrijk vinden. Zo komt u niet voor verassingen te staan.


Heeft u een ontwerp voor de inrichting van uw buitenruimte en heeft u de opdracht aan een bedrijf gegund? Dan kunnen wij toezicht houden op het werk zodat de tuin of buitenruimte conform afspraak en offerte word opgeleverd. Waarbij we letten op de kwaliteit van het werk, realisatie van de tuin volgens het ontwerp en het nakomen van gemaakte afspraken. Zo word u helemaal ontzorgd en begeleiden wij uw project van begin tot einde om uw droomtuin werkelijkheid te maken

Strakke tuin met grind en vijver
Telefoon :

06 219 125 52

Adres :

Kapelstraat 5,
5316 BG Delwijnen

Contact